Integratie

Wij vinden het belangrijk dat vluchtelingen goed geïntegreerd zijn in Nederland, en daarom helpen we hen daar een handje bij. Bij stichting Abadi is integratie een tweezijdig proces waarbij communicatie en emancipatie centraal staan. Inzet zal dus van twee kanten komen, zowel van de vluchtelingen als van de maatschappij: burgers, instellingen en bedrijven. 

Sinterklaas

Zo hebben wij de komst van Sinterklaas gevierd met de kinderen van het kamp in Zeist. Zo raken ze alvast gewend aan het jaarlijkse spektakel van december in Nederland! Ook ouders raken bekend met Sint en piet. Hierdoor weten zij wat het leggen van een schoen en krijgen van cadeautjes voor kinderen in Nederland betekend. 


Halloween

Tijdens Halloween hebben wij een griezelige avond georganiseerd voor de kinderen in kamp Zeist. De avond bestond uit verschillende activiteiten in de gymzaal en een griezelige avondwandeling door het kamp.

  

Stichting Abadi is een non-profit organisatie die zich inzet voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn, in binnen- en buitenland.

Contact

Zeist
KvK nummer: 85271292

Steun ons

ANBI geregistreerd