Nidos

Bij Stichting Abadi zijn we verheugd om onze samenwerking met Nidos aan te kondigen. Nidos is een bijzondere organisatie die minderjarige vluchtelingen zonder ouders in Nederland opvangt en begeleidt.

Op dit moment is Nidos dringend op zoek naar opvangouders die deze jongeren, vaak jongens tussen de 12 en 15 jaar oud, een warm en veilig thuis willen bieden. Hoe mooi zou het zijn als deze jongeren worden opgevangen in gezinnen waar zij dezelfde taal spreken en dezelfde culturele achtergrond delen? Wij geloven dat door onze krachten te bundelen we samen nog meer gezinnen kunnen vinden die deze jongeren een liefdevolle omgeving kunnen bieden.

Heb jij, je ouders of heeft jouw gezin een migratie- of multiculturele achtergrond? Of heb je langdurige ervaring met het leven in een andere culturele omgeving? Ben je ouder dan 21 jaar, woon je al minstens 2 jaar in Nederland en heb je een extra kamer beschikbaar? Dan nodigen wij je uit om een verschil te maken in het leven van deze jongeren.

Geïnteresseerd? Bezoek dan de website van Nidos voor meer informatie en om u aan te melden als opvangouder:
https://www.nidos.nl/opvangouders/

Samen kunnen we het verschil maken. Bedankt voor je steun!

Stichting Abadi

Stichting Abadi is een non-profit organisatie die zich inzet voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn, in binnen- en buitenland.

Amersfoort

Gegevens

KvK-nummer: 85271292
IBAN-rekeningnummer:
NL55 BUNQ 2067 9040 51
t.n.v. Stichting Abadi

RSIN: 863568981
BIC nummer: BUNQNL2A  

Volg ons werk

ANBI geregistreerd