Educatie

Onderwijs is van vitaal belang voor kinderen omdat het een cruciale rol speelt in hun persoonlijke, sociale en intellectuele ontwikkeling. Het biedt kinderen de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om actieve en betrokken burgers te worden. Onderwijs opent deuren naar kansen en verbetert de levenskwaliteit door toegang te verschaffen tot betere werkgelegenheid en een breder scala aan levenskeuzes. Het leert kinderen niet alleen academische kennis, maar ook essentiële vaardigheden zoals kritisch denken, probleemoplossing en communicatie, die hen in staat stellen om zelfstandig te leren en te groeien.

Bovendien draagt onderwijs bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en het stimuleren van persoonlijke groei, terwijl het sociale interactie, empathie en cultureel begrip bevordert. Kortom, onderwijs is een bouwsteen voor een succesvolle toekomst en draagt bij aan de vorming van welvarende, geïnformeerde en veerkrachtige individuen.

Les geven

Wij streven ernaar om de vluchtelingen educatieve lessen te bieden. Dit doen wij op een leuke en creatieve manier. Wij hopen hen op deze manier een voorzet te geven op hun schoolcarrière in Nederland. 

Leren op een creative wijze

Ben jij een organisatie die zich inzet voor educatieve doeleinden, en heb je leuke ideeën voor de kinderen in het kamp? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Taalles

Wij bieden basis taallessen aan de vluchtelingen, zodat zij niet achter lopen op school. Hoe meer blootstelling, hoe sneller ze het leren. Ook hebben wij een YouTube account waarop online Nederlandse lessen worden gegeven voor jong en oud, klik hiervoor op de knop hieronder.

Je kunt ook financieel de educatie van de kinderen steunen!

Noteer bij opmerkingen dat het voor educatie is, dan zal het geld uitbesteed worden aan educatieve middelen.

Stichting Abadi

Stichting Abadi is een non-profit organisatie die zich inzet voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn, in binnen- en buitenland.

Amersfoort

Gegevens

KvK-nummer: 85271292
IBAN-rekeningnummer:
NL55 BUNQ 2067 9040 51
t.n.v. Stichting Abadi

RSIN: 863568981
BIC nummer: BUNQNL2A  

Volg ons werk

ANBI geregistreerd