Sport en Spel

Sport en spel zijn essentieel voor de ontwikkeling van kinderen om verschillende redenen. Allereerst bevorderen ze fysieke gezondheid en fitness, wat kinderen helpt om een actieve levensstijl te behouden en obesitas te voorkomen. Daarnaast verbeteren sport en spel de motorische vaardigheden, coördinatie en kracht. Ze leren ook belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerking, respect voor anderen en fair play. Spelletjes stimuleren creativiteit en verbeelding, terwijl sport bijdraagt aan discipline en doorzettingsvermogen.

Sport en spel bieden kinderen kansen om zelfvertrouwen op te bouwen en stress te verminderen. Ze leren omgaan met winnen en verliezen, wat waardevolle levenslessen zijn. Bovendien dragen ze bij aan cognitieve ontwikkeling door het verbeteren van concentratie en probleemoplossende vaardigheden. Kortom, sport en spel zijn onmisbaar voor een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van kinderen, zowel fysiek als mentaal.

Voetbal

Voetbal, wie houdt er niet van?

Deze populaire sport zien we frequent terug als activiteit in het kamp. De kinderen zijn er dol op, zowel meisjes als jongens, jong en oud. Ben jij een voetbalvereniging en wil je samen met ons een voetbaldag organiseren?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Basketbal

In samenwerking met UBALL Utrecht Basketball en Cangoeroes Basketball hebben wij een prachtig basketbal evenement neergezet voor de kinderen in het kamp in Zeist. Sommige kinderen hadden nog nooit gebasketbald en vonden het geweldig! Er zijn nu genoeg gedoneerde basketballen waarmee de kinderen voortaan kunnen oefenen. Ben jij een basketbalvereniging en wil je ook een basketbaldag organiseren?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Buitenactiviteiten

Buitenactiviteiten stimuleren niet alleen lichamelijke gezondheid, maar ook sociale interactie en teamwork. Deze ervaringen helpen kinderen om vriendschappen te smeden en onvergetelijke herinneringen te creëren. Op het kamp in Zeist is er een groot voetbalveld waar we vaak buitenactiviteiten organiseren, denk aan waterspellen, teamsport of gewoon de ouderwetse spellen zoals spijkerpoepen, Annemaria-koekoek of kat en muisspel.

IMG_0630

Kickboks

De voormalige Enfusion kampioen Endy Semeleer heeft samen met zijn vrienden Boy van Veen en Shafiq Yari een volledig verzorgde kickboks-training gegeven. Elk kind kreeg een pakket gedoneerd met daarin bokshandschoenen en scheenbeschermers (gedoneerd door Shafiq). Het was een succesvolle training, en wie weet zijn er op deze dag potentiële kickbokskampioenen gemotiveerd geraakt! Kan jij kickbokstraining geven en lijkt het je leuk om de kinderen weer les te geven?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Stichting Abadi

Stichting Abadi is een non-profit organisatie die zich inzet voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn, in binnen- en buitenland.

Amersfoort

Gegevens

KvK-nummer: 85271292
IBAN-rekeningnummer:
NL55 BUNQ 2067 9040 51
t.n.v. Stichting Abadi

RSIN: 863568981
BIC nummer: BUNQNL2A  

Volg ons werk

ANBI geregistreerd