Voetbal

Voetbal, wie houdt er niet van?

Deze populaire sport zien we frequent terug als activiteit in het kamp. De kinderen zijn er dol op, zowel meisjes als jongens, jong en oud. Ben jij een voetbalvereniging en wil je samen met ons een voetbaldag organiseren? Neem contact op via het contactformulier! 

Benefiet Zaalvoetbal Toernooi
2022
Previous
Next

Basketbal

In samenwerking met UBALL Utrecht Basketball en Cangoeroes Basketball hebben wij een prachtig basketbal evenement neergezet voor de kinderen in het kamp in Zeist. Sommige kinderen hadden nog nooit gebasketbald en vonden het geweldig! Er zijn nu genoeg gedoneerde basketballen waarmee de kinderen voortaan kunnen oefenen. Ben jij een basketbalvereniging en wil je ook een basketbaldag organiseren? Neem dan contact met ons op.

Buitenactiviteiten

Kinderen houden van buiten spelen. Op het kamp in Zeist is er een groot voetbalveld waar we vaak buitenactiviteiten organiseren, denk aan waterspellen, teamsport of gewoon de ouderwetse spellen zoals spijkerpoepen, Annemaria-koekoek of kat en muisspel..

2022
Previous
Next

Kickboks

De voormalige Enfusion kampioen Endy Semeleer heeft samen met zijn vrienden Boy van Veen en Shafiq Yari een volledig verzorgde kickboks-training gegeven. Elk kind kreeg een pakket gedoneerd met daarin bokshandschoenen en scheenbeschermers (gedoneerd door Shafiq). Het was een succesvolle training, en wie weet zijn er op deze dag potentiële kickbokskampioenen gemotiveerd geraakt! Kan jij kickbokstraining geven en lijkt het je leuk om de kinderen weer les te geven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Andy Semeleer
Previous
Next

Stichting Abadi is een non-profit organisatie die zich inzet voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn, in binnen- en buitenland.

Contact

Zeist
KvK nummer: 85271292

Steun ons