Vacature: Commissielid Fondsenwerving en Subsidies

Stichting Abadi is een toegewijde non-profitorganisatie die zich inzet voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn. We zijn op zoek naar een creatief en gemotiveerd individu om als Commissiehoofd Marketing ons team te versterken. Als vrijwilliger speel je een essentiële rol in het vergroten van onze zichtbaarheid en het ondersteunen van onze missie.

Functieomschrijving:

Stichting Abadi is op zoek naar een enthousiast en gemotiveerd teamlid om ons team te versterken als Commissielid Fondsenwerving en Subsidies. Als stichting streven we ernaar om positieve veranderingen te bewerkstelligen in de samenleving, en jouw rol als commissielid zal cruciaal zijn in het verwerven van financiële middelen om onze missie te ondersteunen.

Verantwoordelijkheden:

• ⁠Het identificeren, onderzoeken en benaderen van potentiële fondsen en subsidieverstrekkers
  • ⁠Opstellen van overtuigende subsidieaanvragen en fondsenwervingsvoorstellen
  • ⁠Onderhouden van sterke relaties met bestaande donoren en subsidieverstrekkers
  • Je verwerkt maandelijks de declaraties van teamleden

Vereisten:

• ⁠Je bent gemotiveerd om de Stichting financieel sterker te maken
  • Ervaring met fondsenwerving en subsidieaanvragen is een pre
  • Affiniteit met de missie en doelen van Stichting Abadi
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands
  • Zelfstandig, proactief en resultaatgericht
  • Goede organisatorische en administratieve vaardigheden
  • Flexibel en in staat om effectief te werken in een team
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar voor de werkzaamheden

Wat bieden wij:

• De mogelijkheid om bij te dragen aan een zinvolle missie en maatschappelijk werk bij een vrijwilligersorganisatie
  • De kans om je financiële vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen
  • Een leerzame en betrokken omgeving waarin ruimte is voor eigen ideeën en inbreng

Als je gepassioneerd bent over Commissielid Fondsenwerving en Subsidies, onze missie ondersteunt en wilt bijdragen aan de groei van Stichting Abadi, stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar info@stichtingabadi.nl

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Stichting Abadi

Stichting Abadi is een non-profit organisatie die zich inzet voor vluchtelingen die hulpbehoevend zijn, in binnen- en buitenland.

Amersfoort

KvK-nummer: 85271292